top of page
Fun at Yoga

MORGEN SLOW FLOW

5 mandage med skøn morgenyoga i hjertet af Aarhus

Få en god start på din uge, og din dag, med en times nærende slow flow yoga, der varmer, strækker, styrker og blødt vækker din krop og dit sind efter nattens søvn.


Slow flow yoga er inspireret af de flydende bevægelser fra vinyasa yogaen, hvor yogastillinger kædes sammen efter hinanden i en række flows. Vi tapper ind i morgenens blødhed ved at skrue lidt ned for vinyasa-yogaens power og ekstra meget op for nærværet, roen og den vuggende blidhed, der også er at finde i at bevæge sig meditativt og flydende fra stilling til stilling. 


Intentionen med timen er at forkæle kroppen og guide sindet ind i en tilstand af både styrke og ro gennem fokus på vejtrækning, varmende og meditative slow flow sekvenser og en dejlig lang afspænding, så du kan gå fra timen med en følelse af velvære og kontakt.


Forløbet er for dig, der ønsker at starte ugen på en nærværende måde, hvor du nænsomt guides til at finde en formel på din praksis, så den med tiden vil føles som at komme hjem til dig selv. En formel på din praksis, hvor der er plads til at tjekke ind med dig selv, lande i kroppen og tankerne, som de er, og i løbet af timen arbejde med at løsne det hele lidt mere op, før du træder helt ind i den uge, der står for døren. 


Alle niveauer er hjerteligt velkomne! Yogastillingerne tilpasses efter, at vi alle er vidt forskellige mennesker i vidt forskellige kroppe. 


Jeg glæder mig til skønne yoga-morgener i Favn sammen! 


Tilmelding 

Tilmeld dig via mail til eclipseyogadk@gmail.com - Her er du også hjerteligt velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål


Pris

625 kr. for det samlede forløb


Datoer

Mandage kl. 9.00-10.00 (første gang er mandag d. 15. november, sidste gang er mandag d. 13. december) 


Adresse

Favn, Jægergårdsgade 14, 2. sal, 8000 Aarhus


Underviser

Emilie Man-Matthiesen

About: About
bottom of page