top of page
Fun at Yoga

FIRMAYOGA

VELVÆRE, STYRKE OG RO BRAGT DIREKTE TIL JERES ARBEJDSPLADS

ØNSKER I AT INVESTERE I MEDARBEJDERNES MENTALE OG FYSISKE VELVÆRE PÅ EN FULDSTÆNDIG NEDE-PÅ-JORDEN, UDOGMATISK OG TILGÆNGELIG MÅDE? 

Yoga og åndedrætsøvelser er en tilgængelig og enkel måde at skabe balance, trivsel og velvære på - både i krop og hoved. Det eneste, det kræver, er et rum at lave yoga i og medarbejdere, der er friske på at give yogaen som bevægelsesform et skud. 

Når jeg underviser yoga hos virksomheder, er mit fokus på at opbygge medarbejdertrivsel og på et helt konkret plan at bringe styrke, stabilitet og smidighed til kroppen og ro til hjernen. Især vil vi arbejde med områder som nakke og rygsøjle, hvor der kan sætte sig mange spændinger i løbet af en arbejdsdag, ligesom vi vil styrke core-musklerne og smidiggøre haserne for at afhjælpe potentielle lændesmerter. Og så vil vi dykke ned i vejrtrækningen for at skabe ro på nervesystemet, ligesom vi vil slutte hver session med en nærende og beroligende afspænding.

MIN TILGANG TIL AT UNDERVISE

Hos mig møder I hverken mantraer eller super avancerede meditationsteknikker, men derimod en varm, jordnær og udgomatisk tilgang til yoga. Jeg er Yoga Alliance-certificeret yogalærer og vant til at undervise alt fra garvede yogier til nybegyndere med alle mulige baggrunde og erfaringer. Derfor ved jeg også, at vi alle er vidt forskellige mennesker i vidt forskellige kroppe, og det tilpasser jeg altid min undervisning efter ved at give variationer og muligheder i stillingerne, så der er noget at hente for alle, uanset tidligere erfaring med yoga.

HVORFOR YOGA? FORDI YOGA KAN DANNE GROBUND FOR AT:

  • Dæmpe stress; Vi vil arbejde indgående og konkret med vejrtrækningen for at skabe ro i nervesystemet.

  • Styrke, stabilisere og smidiggøre kroppen - også de områder, der kan være belastede i en dagligdag på kontoret.

  • Skabe sammenhold og personligt velvære gennem det at mødes i et andet rum end det vante, tjekke ind med sig selv og arbejde på en fælles målsætning om at skabe ro, glæde og overskud i hverdagen. 


DET PRAKTISKE

  • Jeg kører ud til firmaer i hele Aarhus, samt en radius på 30 km fra Aarhus. 

  • Jeg medbringer yogablokke, yogamåtter, anlæg etc. - det eneste I behøver at stille til rådighed er et lokale og jeres tid. :-) 

PRISER

  • 1400 kr for 60 minutters yogaundervisning.

  • Ved køb af 10 klip er prisen 1000 kr. pr time. 

  • Ønskes kortere eller længere sessions, så skriv til mig for pris.

Firmayoga: About

VIL DU DYRKE YOGA MED MIG?

Kontakt mig her

Tak for din indsendelse!

DSC_3878.jpg
Firmayoga: Contact
bottom of page