top of page

SKRÆDDERSYEDE YOGAFORLØB

Er du interreseret i at få kvalificeret og dedikeret yogaundervisning bragt direkte ud til din højskole, organisation, vennegruppe - eller hjem til dig selv? 

Så er du kommet til det rette sted. Eclipse Yoga tilbyder veltilrettelagte yogaworkshops med forskelligt indhold og formål. Alle forløb er super fleksible og kan skræddersyes til lige præcis dine/jeres specifikke ønsker, behov og situation. Hvad end I har lyst til at prøve en enkelt yogatime eller vil booke et sammenhængende forløb.

Eclipse Yoga kører derhen i landet, hvor du/I er og kan også medbringe yogamåtter, udstyr etc til undervisningen. Det eneste, du skal gøre, er at tage kontakt, så vi kan drøfte, hvad det er for et forløb, du søger. 

Herunder kan du læse mere om de 4 forskellige grundpakker, jeg tilbyder. 

- Emilie, Eclipse Yoga

Vejen hjem👁️ #journeytotheself #yoga.jp

YOGA OG KROPPEN

Pakke 1

Denne pakke er basispakken. Her skal vi tappe ind i yogaen som de fleste af os kender den: Yogaen som fysisk bevægelse. 


Vi skal undersøge både den dynamiske og legende vinyasabaserede yoga og den rolige og groundende slow flow/yininspirede yoga.


Vi starter hver yogatime med en kort meditation og åndedrætsøvelser og slutter med en afspænding.


Varighed:

Timeantallet kan tilpasses behovet, men som udgangspunkt minimum 2,5 timer pr dag, så vi kan nå omkring to samlede yogaklasser samt en pause til at fordøje imellem. 

Pakken kan bestilles fra en dag og op.

YOGA OG SINDET

Pakke 2

I dette workshopforløb dyrker vi yoga som i pakke 1, men vi ser også nærmere på meditationen som værktøj. Hvorfor meditere? Hvad kan meditationen byde på både rent filosofisk og psykologisk, men også fysiologisk? Hvad sker der med nervesystemet, når vi sidder i stilhed med vores vejrtrækning? Hvad sker der med vores tanker? 


Alt dette skal vi undersøge gennem forskellige meditationsteknikker. 


Vi skal også diskutere, hvad meditation konkret kan bruges til i vores hverdag og hvordan den kan gøres håndgribelig og tilgængelig for lige netop dig.


De mere stilesiddende sessions brydes op af en dynamisk vinyasaklasse om formiddagen og en rolig yin- eller slowflow klasse om eftermiddagen.


Varighed: Timeantal kan tilpasses, men som udgangspunkt minimum 4 timer, hvis workshoppen holdes over en enkelt dag.

Alternativt kan workshoppen deles op i fx to dage med to yogatimer og en times meditationsarbejde pr dag.

DSC_7585.jpg
IMG_3415.jpg

YOGA OG DET GODE LIV

Pakke 3

I dette workshopforløb dykker vi en tand dybere. For mens yoga som fysisk bevægelse kan gøre rigtig meget godt for os, har yogaen også en lang række andre redskaber at byde på, som vi kan bruge aktivt i vores liv og hverdag for at finde mere ro, glæde og balance.


De redskaber skal vi undersøge på denne workshop. Vi skal lave dynamisk vinyasa og rolig, groundende slow flow yoga, men vi skal også tale om - og afprøve - meditation og yogafilosofi. Ikke mindst skal vi se på, hvordan de to ting kan bruges og forstås i en moderne kontekst. Yogafilosofi kan måske hurtigt lyde lidt støvet og tørt, men vi skal gennem diskussioner, oplæg og skriveøvelser undersøge, hvor meget af det, der faktisk kan konverteres til at hjælpe os mennesker i dag - i mødet med os selv, andre og verden. 


Timer: Timeantal kan tilpasses efter behov, men som udgangspunkt minimum 3 timer pr dag, så vi kan nå omkring en times arbejde med yogafilosofi i en nutidig kontekst brudt op af 1-2 yogaklasser pr dag, samt 30-45 minutters arbejde med meditation pr dag


Workshoppen løber 2-3 dage, afhængig af hvor mange timer vi er igang hver dag.

SKRÆDDERSYET FORLØB

Pakke 4

Står du eller din virksomhed/arbejdsplads/klub/vennegruppe og har brug for et helt andet forløb, end et af de ovenstående? 


Så kan vi sammen finde ud af, hvilket forløb jeg skal skabe til dig/jer. Jeg skræddersyr alt fra enkelte oplæg og yogaklasser med specifikke temaer (fx yoga for rygsøjlen, yoga mod udbrændthed, morgenyoga etc) til et fuldt workshopforløb.


Tøv ikke med at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til noget - eller måske har specifikke yogaforløb-ønsker, som du gerne vil drøfte.

118652291_1252135741794849_2333850149850
Skræddersyede yogaforløb: Classes
bottom of page