top of page

YOGA + ZONETERAPI

Find balance i overgangsalderen - Skræddersyet zoneterapi og online yoga 

Er du i overgangsalderen og har lyst til at give dig selv de bedst mulige forudsætninger for at komme godt igennem det - og føle en større balance og kontakt til dig selv undervejs? 

Så er dette forløb til dig. Gennem stabiliserende zoneterapibehandlinger og  rolige yogaklasser skræddersyet til dig, der er i overgangsalderen, skabes de bedste rammer for at kroppen på naturlig og nænsom vis kan detoxe, finde balance, ro, styrke og afkøling. Zoneterapibehandlingerne skaber lindring af dine gener ved overgangsalder og genopretter kroppens naturlige balance i livet uden menstruation og højt østrogenniveau. 

Yogaen giver dig redskaber til, hvordan du fra rammerne af dit eget hjem selv kan arbejde med områder af kroppen, der trænger til lindring, afkøling og plads, ligesom den kan give dig konkrete metoder til at skabe større ro, grounding og kontakt til krop, nervesystem og vejrtrækning.

Vi ser frem til at skabe det bedst mulige forløb sammen med dig, 

De bedste hilsner,

Marit Nielsen Man, RAB-certificeret zoneterapeut, Horsens Zoneterapi
& Emilie Matthiesen, Yoga Alliance certificeret yogalærer, Eclipse Yoga 

Praktisk

Prøv det: 1 zoneterapibehandling og en yogaklasse - 450 kr.

Tag hele forløbet: 5 behandlinger ved Horsens Zoneterapi af en times varighed pr gang, suppleret af 1 live yogaklasse og 9 online yogavidoer af 30 minutters varighed pr gang - 2600 kr - eller 2200 kr, hvis du køber samlet.

Er du medlem af Sygesikring Danmark, er der mulighed for at opnå tilskud til zoneterapibehandlingen og nogle sundhedsforsikringer giver også tilskud.

Zoneterapibehandlingerne foregår i Horsens Zoneterapi, mens yogaen foregår online i rammerne af dit eget hjem.

Tilmelding: Skriv til Marit (kontakt@horsens-zoneterapi.dk) eller Emilie (eclipseyogadk@gmail.com)  

Find balance I overgangsalderen: About Me
Find balance I overgangsalderen: Videos
bottom of page